Hallo allen,

Mijn naam is Mike,

Ik ben een grote sport liefhebber, en met name een auto sport liefhebber. Ik heb mij sinds mijn jongere jaren ingediept in voertuigen, modellen voertuigen, accessoires en daaraan gelijk gestelde zaken. Mijn passie voor voertuigen is zodanig groot, dat ik in plaats van een eigen huis te kopen of te huren, mijn eigen voertuig heb omgetoverd tot een huis. Natuurlijk niet mijn kleine BMW X-5. Daarvoor heb ik een speciale bus bestemd, Gewoon om het gevoel van wonen in een voertuig te hebben, Maar daarover heb ik het niet op deze website. Daarvoor maak ik een aparte blog.

Hoe gek genoeg het dan ook klinkt, de duurte voertuigen ter wereld, kennen ook heel wat onnodige en niet gewenste accessoires. Daarover hebben wij et gedeeltelijk in deze blogs. Ik heb namelijk gekeken naar wat er mis is met bepaalde voertuigen en wat er teveel is bij bepaalde voertuigen. Ook breng ik adviezen uit voor het goedkoop aan te schaffen vervoersmiddelen. Bepaalde mensen kiezen ervoor om heel dure voertuigen te kopen, zonder even goed na te denken over hoe zij ervan zullen genieten. Een voertuig is bedoeld om op jou behoefte te worden afgestemd. Voldoet het niet aan jou behoefte, dan heb je de voertuig onnodig aangeschaft.

Het is daarom van belang om altijd goed na te denken alvorens je een overeenkomst aangaat voor het aanschaffen van een voertuig.  Hoe minder goed je nadenkt, hoe meer spijt je in de toekomst zult hebben.

Heel veel leesplezier.